Mindenmentes Food logo background
Mindenmentes Food logo

Kisokos

Ételeinkről

 • Pontosan mit takar a "mindenmentes" kifejezés?

  A "mindenmentesség" természetesen nem egyenlő az ízek, a zamatok, az egészséges összetevők hiányával. Sőt, a sok mentesség ellenére az ételek tartalmasságán és a teljes értékű, tápláló alapanyagok felhasználásán van a hangsúly.
  Minden ételünkre igaz, hogy a felhasznált alapanyagok nem tartalmaznak glutént, laktózt, hozzáadott cukrot, tartósítószert és szóját. Ezen felül egyes ételeink hús-, tej-, tojás-, élesztő-, olajosmag- és maglisztmentesek. Nem használunk a kereskedelmi forgalomból ismert, magas só- és ízfokozótartalmú ételízesítő keverékeket sem. Ételeink csak friss vagy szárított formában tartalmaznak fűszereket. Azonban nem minden ételsorunk mentes az összes allergéntől, de az ételek pontos összetételét minden esetben feltüntetjük az információs gomb alatt.
  Fontos! Felhívjuk a figyelmet, hogy a 100%-os mentességet sajnos nem tudjuk garantálni, mert bár ételeink elkülönítve, de gluténtartalmú terméket, tejterméket, tojást, dió- és mogyoróféléket, szóját, zellert, halat és tenger gyümölcseit, szezámmagot, mustárt és kén-dioxidot tartalmazó alapanyagot felhasználó üzemben készülnek, így levegő útján keresztszennyeződés fordulhat elő.
  Ezért a kifejezetten súlyos, akkut érzékenységgel, allergiával birkózók számára, akiknél akár egy molekulányi glutén vagy laktóz is heves reakciókat válthat ki, nem javasoljuk ételeink fogyasztását.
  Tehát, amennyiben diagnosztizált táplálékallergiád van, kérjük, konzultálj orvosoddal, és ételeinket csak saját felelősségedre fogyaszd!

 • Minden étel mindenmentes? Tartalmazhatnak-e allergéneket?

  Minden ételünk tápanyagtartalmáról, összetevőiről és esetleges allergénjeiről részletes információt találsz étlapunkon, az adott étel alatti "i" (információ) gombra kattintva.

 • Az ételek információ oldala milyen értékeket tartalmaz?

  Ételeink információs oldaláról a következő értékekről tájékozódhatsz: energiatartalom, zsír, szénhidrát, fehérje, só.
  Fontos megemlíteni, hogy a számított tápértékek eltérhetnek a feltüntetettől. Tehát az étlapon, egy adott étel megnevezése alatt feltüntetett értékek 1 adag étel számított tápanyagtartalmát, vagyis a felszívódó szénhidrát- és összenergia-tartalmat jelzik. (A felszívódó szénhidrát értéket akkor kapjuk, ha kivonjuk a cukoralkohol értékét.) Ugyanakkor az információs gomb alatt pedig a 100g-ra vonatkozó részletes tápanyagtartalom található. (Az össz szénhidrát érték tartalmazza a cukoralkohol értéket is. )

 • Meddig tarthatóak el az ételek?

  Ételeinket előrendelés alapján készítjük. Az előhűtéses (nem fagyasztott!) technológiának köszönhetően hűtött tárolás mellett (+4) a csomagoláson jelzett időpontig biztonságosan eltarthatók.

 • Hogyan tároljam az ételeket?

  Ételeinket minőségük megőrzése érdekében elfogyasztásukig hűtőben kell tárolni (+4).

 • Hogyan melegítsem meg az ételeket?

  Ételeinket jellegüknek megfelelően a zárófólia eltávolítása nélkül, mikrohullámú sütőben kell melegíteni.

 • Ki vannak magozva a gyümölcsök?

  Igen, és bár nagyon gondosak vagyunk, előfordulhat, hogy gyümölcsből, csonthéjasokból készült ételeink nyomokban magot, héjdarabot tartalmazhatnak.

 • Zsírosak-e az ételek?

  A keto jelzést kapott két ételsorunk ételeire jellemző - a "mindenmentesség" mellett, hogy az átlagosnál magasabb zsírtartalommal bírnak, mert ezeknél az ételeknél a ketogén diéta elveit alkalmazzuk. Ezek alapja a sok húsos étel, valamint relatíve magas zsírtartalom, de fontos, hogy kimondottan a jó zsírok kerülnek előtérbe!

 • Mi az előhűtött technológia?

  Sokan csak a melegen érkező fogásokat tartják frissnek és azt gondolják, hogy nem megfelelő szolgáltatást kapnak a lehűtött ételekkel. Bátran állíthatjuk, hogy előhűtött és hűtve szállított ételeink teljes biztonsággal fogyaszthatóak.

  Az ily módon hűtött ételek a dobozon jelzett időpontig tarthatóak el - lehetőleg +2°C és +4°C közötti hűtött térben. A fentiekből egyenesen következik, hogy azok, akik nem alkalmazzák ezt a technológiát, nem dolgozhatnak készételekkel, vagyis csak és kizárólag frissen készített ételeket tálalhatnak. Ez pedig azt jelenti, hogy az általuk készített fogásokat nem lehet tárolni, hanem rögvest el kell fogyasztani.

 • A xylit (vagy nyírfacukor) és az eritrit - mit kell tudni róluk?

  Ez a két legnépszerűbb cukorpótló cukoralkohol. A cukoralkohol a részlegesen emészthető szénhidrátok egy típusa, ebbe az osztályba tartoznak a rostok és az emésztésnek ellenálló keményítő is. A cukoralkohol természetes formában a gyümölcsökben fordul elő. A mesterséges édesítőszerektől eltérően a cukoralkohol nem teljesen kalóriamentes, mivel bizonyos mértékig képesek vagyunk megemészteni. A felszívódás aránya a különböző cukoralkoholok esetében eltérő. A xylitol esetében például 50%, de az eritritol csaknem teljesen felszívódik, mégsem emésztődik meg, így kalóriát nem jelent.

 • Mi a paleolit táplálkozás lényege?

  A paleolit táplálkozás az egészségmegőrzés mellett nagyon sokféle egészségi probléma javulásában is segíthet. Sokan szenvednek krónikus, az életminőséget akár jelentősen lerontó állapotoktól, mint pl. ízületi gyulladás, különféle allergiák, pajzsmirigy rendellenességek, autoimmun eredetű betegségek, terméketlenségi problémák, gyulladásos bélbetegségek, akné, menstruációs zavarok, ekcéma, migrén vagy reflux. Azok, akik együtt kényszerülnek élni ezen problémákkal, tisztában vannak vele, mennyire meg tudják nehezíteni az életünket. Ezért a paleolit táplálkozás hatalmas segítség lehet számukra, hogy mindennapi feladataikat energikusan és jól tudják végezni.


ALLERGÉNEK és egyéb káros alapanyagok

 • Mi a glutén?

  A glutén két fehérje, a gliadin és a glutenin keveréke. A búza, a rozs, az árpa és a zab magjainak endospermiumában (magfehérje vagy belső táplálószövet) található, karöltve a keményítővel.

 • Mi az a laktóz és a kazein?

  A tej szénhidráttartalmát adó kettős cukrot nevezzük tejcukornak, vagy másik nevén laktóznak. Mivel ez úgynevezett diszacharid, két összetevőből áll: glükózból (szőlőcukor) és galaktózból. A tejcukrot a vékonybél nyálkahártyasejtjeiben megtalálható laktáz nevű enzim bontja.

  A tejfehérjét más néven kazeinként ismerhetjük, amely aminosavakat, szénhidrátokat, kalciumot és foszfort biztosít a szervezet számára.

 • Miért van sok embernek hasmenése a laktóztól?

  A laktózt a laktáz nevű enzim bontja, de ha bármely oknál fogva nem megfelelő a szervezetünk laktáz ellátottsága, akkor a laktóz nem bomlik le, és gyomorpanaszokat okoz.

 • Miért ne együnk cukrot?

  A leghitelesebb, elfogulatlan vizsgálatok a cukor negatív tulajdonságait mutatják ki. Lehet, hogy nem ez a legfőbb gonosz, mint ahogy az alternatív egészségügy gyakran jellemzi, de nem vitás, hogy a túlzott cukorbevitel kétségtelenül hozzájárul:

  • a lyukas fogak kialakulásához,
  • a cukorbetegség megnövekedett rizikójához,
  • a testsúly gyarapodásához,
  • a máj károsodásához,
  • a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához,
  • a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához,
  • az idő előtti öregedés felgyorsulásához,
  • a viselkedésben történő negatív változásokhoz.
  A lényeg, hogy mérsékelt mennyiségben - és ez alatt tényleg csak egy csekély mennyiségre gondolunk - a cukor egy olyan élvezeti cikk, mely csak kis mértékben növeli meg a fent említett problémák kialakulásának rizikóját. Azonban, ha túl sokat fogyasztunk belőle, negatív hatásai kifejezetten hangsúlyossá válnak, akár halálosak is lehetnek. És ne feledjük: ha épp gyakorta megfordulunk gyorséttermekben, vagy feldolgozott, előre csomagolt ételeket vásárolunk, akkor ezen esetekben az ilyen jellegű ételek cukortartalma rejtve marad előttünk. Más szóval, amit mi mérsékelt cukorfogyasztásnak vélünk, az nagy valószínűséggel még csak megközelítőleg sem az.

 • A hozzáadott cukor milyen néven szerepel az előre csomagolt élelmiszerek címkéjén?

  A gyártók számos néven feltüntethetik a cukrot a címkéken. Íme néhány a sok közül: gyümölcslé koncentrátum, melasz, fruktóz, méz, bármilyen szirup (rizs-, kukorica-, agavé-, karob-, juhar- stb.), glükóz, dextróz, galaktóz, maláta, invertált cukor, maltodextrin stb.

 • A fruktóz tényleg nem gyümölcs?

  Nem, nem az. Fontos tudni, hogy a szervezet teljesen másképp dolgozza fel a magas fruktóztartalmú kukoricaszirupot, mint a gyümölcsben lévő cukrot. Ugyanis ilyenkor a májra terhelődik a lebontás feladata, melyet nem tud olyan gyorsan elvégezni, mint amilyen gyorsan a szirup lebomlik. Ennek eredményeképpen a vércukorszint könnyebben megugrik. A fel nem dolgozott fruktózszirup a májban zsírként raktározódik, így könnyebben hízunk el és gyorsabban alakulnak ki egészségi problémák, pl. cukorbetegség.

  A gyártók a hozzáadott cukor függőséget okozó tulajdonságát kihasználva növelik az eladásokat, ezt a magas fruktóztartalmú kukoricaszirup olcsóbban teszi ezt lehetővé.

 • Miért fontos hanyagolnunk a szóját?

  A szója hüvelyes termény, a paleo táplálkozás szempontjából már eleve gyanús élelmi anyag. A szójának komoly lektintartalma is van. A szójalektin a bélbolyhokat károsítja és a bélsejtek burjánzását okozza, következésképen fokozott rákkockázatot képvisel. A lektinek áteresztőbél-szindrómát okoznak, ami az egyik mechanizmusa lehet az autoimmun betegségek kialakulásának.


Ételsoraink

 • Keto (MF3, MF4)

  Gyógyító jellegű ételek, magas zsír és minimális szénhidrát tartalommal.

  Ételek főbb jellemzői, hogy a fehér liszt helyett magliszteket, tejtermékek helyett tojásfehérje készítményeket, finomított cukor helyett természetben előforduló cukoralkoholokat: eritritet, steviát, némely esetében xylitet használunk.

  Azok az ételek, amelyek nem tartalmaznak parmezán sajtot és ghí vajat, nemcsak laktóz, hanem tejfehérje mentesek is.

 • Low-carb (MF1, MF2)

  Az egyenletesen és lassan felszívódó szénhidrátok egyúttal a szervezet vércukorszintjét is kézben tartják. A rövid idő alatt magasba szökő vércukorszint gyors és magas inzulinszint emelkedéssel jár, melyett a vércukorszint esése és az ezt követően kialakuló éhségérzet kísér. A magas inzulinszint elősegítheti az elhízás kialakulását, sőt hosszú távon károsíthatja ereinket is. A szénhidrátok gondos megválogatásával és a bevitt mennyiség korlátozásával nemcsak az ún. faló-rohamok kivédése és fokozott, egyenletesebb teljesítőképesség érhető el, de a low-carb táplálkozás - különösen a szigorú low carb-high fat diéták esetében - szerepet játszik 2-es típusú cukorbetegség elleni harcban is.

 • Vegán ételsor (MC4)

  Teljesen mentes mindennemű állati eredetű alapanyagtól!

  Olajok esetében jó minőségű növényi zsiradékokat használunk fel, pl: hidegen sajtolt olívaolajat.

 • Vega ételsor (MC3)

  A mentes alapelveken túl, az ételek nem tartalmaznak semmilyen fajta húst és hús alapú készítményeket. Olajok esetében jó minőségű növényi zsiradékokat használunk fel, pl: hidegen sajtolt olívaolajat.

 • Diák (MM1) és Office (MM2) menü

  A diákoknak egy főételből és egy desszertből, az irodában dolgozóknak pedig egy levesből és egy főételből álló menüt kínálunk. Minden fogás normál, teljes adag.

 • 1200 kalóriás "MINDENMENTES" fogyókúra (ME1)

  A tökéletes étrend. További információért kattints az 1200 kalóriás "MINDENMENTES" fogyókúra információs étlap oldalára!


Mentességek jelőlései:

 • Gluténmentes alapanyagok Gluténmentes alapanyagok

  gluténmentes alapanyag = az étel nem tartalmaz sem alapanyagként sem az elkészítés során hozzáadott glutént

 • Laktózmentes alapanyagok Laktózmentes alapanyagok

  Laktózmentes alapanyag = azaz tejcukormentes étel nem tartalmaz sem alapanyagként sem az elkészítés során hozzáadott laktózt azaz tejcukrot FONTOS, EZ NEM EGYENLŐ A TEJMENTESÉGGEL!

 • Szójamentes alapanyagok Szójamentes alapanyagok

  Szójamentes alapanyag = az étel nem tartalmaz sem alapanyagként sem az elkészítés során hozzáadott szóját és abból származó készítményeket.

 • Hozzáadottcukor-mentes Hozzáadottcukor-mentes

  hozzáadott cukormentes = az étel elkészítése során a hozzáadott cukor helyett természetes cukoralkoholokkal édesítünk (stivia, eritrit olykor xylit)

 • Tartósítószermentes Tartósítószermentes

  hozzáadott tartósítószer mentes = az étel az elkészítés során hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz, hiszen előhűtéses (nem fagyasztott!) technológiát alkalmazunk

 • Tojásmentes alapanyagok Tojásmentes alapanyagok

  tojásmentesség = az étel nem tartalmaz sem alapanyagként sem az elkészítés során hozzáadott tojást (sem tojás fehérjét sem külön tojás sárgáját)

 • Húsmentes alapanyagok Húsmentes alapanyagok

  húsmentesség = az étel nem tartalmaz semmilyen fajta húst. FONTOS, EZ NEM EGYENLŐ AZZAL HOGY ÁLLATI EREDETŰ ALAPANYAGOT SEM TARTALMAZ (pl: tojás, sajt, zselatin)

 • Tejmentes alapanyagok Tejmentes alapanyagok

  tejmentesség = az étel nem tartalmaz sem alapanyagként sem az elkészítés során hozzáadott tejet! (azaz sem laktózt sem kazeint)

 • Élesztőmentes alapanyagok Élesztőmentes alapanyagok

  élesztőmentesség = az étel nem tartalmaz sem alapanyagként sem az elkészítés során hozzáadott élesztőt

 • Mag- és maglisztmentes alapanyagok Mag- és maglisztmentes alapanyagok

  mag és maglisztmentesség = az étel nem tartalmaz sem alapanyagként sem az elkészítés során hozzáadott teljes magokat vagy azokból készült őrleményeket pl: szezámmag, diófélék = mandula, mogyoró és dió, szőlőmag, tökmag, lenmag, stb.


Megrendelés

 • Hogyan tudok rendelni? Mik a rendelés lépései a weboldalon?

  Rendelj, ahogy neked kényelmes! Megrendelésed leadhatod telefonon, weboldalunkon, e-mailben és területi képviselőinknél személyesen is.
  Rendelés leadásának lépései honlapunkon:

  1. Bejelentkezés.
  2. Több szállítási cím esetén a használni kívánt kiválasztása. Ezt az "Étlap" oldalon, a hét kiválasztására szolgáló gomb mellett található, legördülő menü segítségével teheted meg.
  3. Az étel kiválasztása. A mennyiséget a +/- gombok segítségével állíthatod be.
  4. A jobb felső sarokban látható kosár ikonra kattintva láthatod, hogy mely ételekből mennyit tartalmaz a kosár, valamint itt még lehetőséged nyílik az ételek mennyiségének további változtatására, illetőleg a kosár tartalmának törlésére, illetve a vásárlás folytatására az "Étlap" oldalra történő visszatérés után.
  5. Attól a perctől fogva, hogy kiválasztottál egy adott ételt, egy adott mennyiségben és mindezt egy kattintással is jelezted felénk, utána összesen 15 perc áll a rendelkezésedre, hogy kiválasztottad a helyes kiszállítási címet, illetőleg fizetési opciót (készpénzt, vagy kártyát). NE AGGÓDJ, nincs baj, ha letelt a 15 perc; egyszerűen a rendszer készpénzes fizetésre áll át, azaz a szállítónál tudod majd rendezni az étel árának összegét.
  6. Következő lépés a "Vásárlás" gombra való klikkelés. Ennek a gombnak a megnyomásával megtörténik a megrendelés, mely azonmód be is érkezik az ügyfélszolgálatunkra.
  7. A fizetés módjának kiválasztása. (Erről a "Fizetés" c. pontban olvashatsz részletesen.)
  8. Visszaigazoló e-mailt kapsz tőlünk a regisztrált e-mail-címedre.

 • Mikorra rendelhetek először?

  Ételeinket már másnapra és akár egy napra is megrendelheted, amennyiben 14 óráig leadod a rendelésed.

 • Van-e minimum rendelés?

  Nincsen minimum rendelés. Akár egy napra is rendelhetsz ételeinkből.

 • Módosíthatom a megrendelésemet?

  Természetesen. Megrendelésed a szállítást megelőző nap 14 órájáig módosíthatod. Ha SZÉP, vagy bankkártyával fizettél, de valamiért módosítanád a rendelésed, kérjük, ebben az esetben - az eredeti rendelés után várj 15 percet és csak utána végezd el a korrekciót. Így a módosítás utáni helyes összeg kerül majd elszámolásra.
  Nem baj, ha nem tudod megvárni a 15 percet, de a banki átfutások miatt a rendszer még nem látja az előzetesen fizetett összeget, így lehetséges, hogy a szállítónk felé kell rendezned a különbözetet, vagy mi fizetjük azt vissza.

 • Hogyan tudom lemondani a rendelést?

  Weblapunkon, telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül és e-mailben is lehetőséget biztosítunk megrendelt ételek lemondására. Erre a szállítási napot megelőző nap 14 órájáig van lehetőség.
  Rendelés lemondásának lépései honlapunkon:

  1. Belépés.
  2. Az "Élő megrendelések" almenü kiválasztása a saját név alatti legördülő menüből.
  3. A megrendelt ételek mellett található +/- gombok használatával a kívánt mennyiség beállítása. A "Jóváhagyom a módosítást" gomb megnyomása.
  4. A "Törlöm az összes rendelést" gomb megnyomása, amennyiben a teljes rendelést szeretnéd törölni.
  5. A regisztrált e-mail-címedre a lemondást visszaigazoló e-mailt kapsz tőlünk, melyben látni fogod, hogy az összesítőben az összeg negatív előjelet kapott, vagyis sikeres volt a lemondás..

 • Leadtam a megrendelésemet. Biztosan kiszállítják?

  Nem jellemző, hogy visszautasítsunk egy megrendelést, de az ehhez való jogot fenntartjuk. A megrendelés teljesítésének visszautasítása csak és kizárólag nagyon indokolt esetben fordulhat elő.


Szállítás

 • Hozzám is szállítanak?

  A jelenlegi szállítási területek elérhetők a Szállítás és megrendelés oldalon.

 • Van szállítási díj?

  Igen, szállítási területeinken egységesen 200 Ft/nap/cím a házhozszállítás összege.

 • Hogyan tudom megváltoztatni a szállítási címet?

  1. Belépés.
  2. A kívánt "Szállítási címek" almenü kiválasztása a saját név alatti legördülő menüből.
  3. Új címet megadása az "Új szállítási cím hozzáadása" gombbal.
  4. A nem használt szállítási cím inaktívra állítható a mellette található "Inaktiválás" gomb segítségével. Szükség esetén újra aktiválható az "Aktiválás" gombbal.

 • Mikor kapom meg a megrendelt ételt?

  Legkésőbb ebédre ott vagyunk nálad! Ételeinket naponta, hétfőtől-péntekig, 6-13 óra között visszük el hozzád. A számodra megfelelő időpontot a futároddal tudod egyeztetni.

 • Kérhetem én, hogy mikor érjenek ide hozzám?

  Igyekszünk alkalmazkodni hozzád. A szállítás időpontjával kapcsolatos igényed az első szállítási napon tudod egyeztetni területi képviselőnkkel.

 • Munkaszüneti napra is rendelhetek? Hogyan kapom meg a hétvégére rendelt ételt?

  Jelen pillanatban hétvégére és munkaszüneti napokra nem tudunk szállítani.


Fizetés

 • Készpénzzel vagy utalvánnyal szeretnék fizetni. Kinek adhatom oda?

  Készpénzzel vagy utalvánnyal (Ticket Restaurant és Erzsébet-utalvány) történő fizetés esetén új megrendelőink az első szállítási napon a területi képviselőnek fizethetnek.

 • Fizethetek bankkártyával?

  Természetesen. Online megrendelés esetén bármilyen erre alkalmas bankkártyát használhatsz. Személyesen viszont csak készpénzt áll módunkban elfogadni.
  A weboldalunkon keresztül történő, biztonságos internetes fizetési megoldásról a következőket érdemes tudni. Kérjük, olvasd végig részletes tájékoztatónkat!

  Biztonságos fizetés kártyával
  Weboldalunk Bankok által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújt vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztásával növeljük meg. Rendelési weboldalunk a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg tőled mint vásárlótól, a kiválasztott Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat egy 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetési oldalon. A fizetőoldal adattartalmáról (kártyaszámok, jelszó) weboldalunk nem kap értesítést, azokat csak a Bank éri el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően weboldalunk tájékoztat. A kártyás fizetéshez az internet böngésző program beállításainak támogatnia kell az SSL titkosítást. A megfelelő összegű fedezet esetén megrendelt szolgáltatások ellenértéke, vagyis a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámládon (mely összeg Banktól függően többnyire 1-3 órán belül kerül levonásra a szolgáltatáshoz kapcsolt aktuális zsebből).

  Mire figyelj a vásárláskor?
  Röviden ismertetjük, hogy miképpen intézheted a legbiztonságosabb módon vásárlásod. Olvasd el fizetési tájékoztatónkat, általános szerződési feltételeinket, adatvédelmi tájékoztatónkat is, hiszen ezek garantálják a Te adataidnak biztonságát és a rendelésednek teljesítési szabályait! Tartsd nyilván a mindenkori vásárlásoddal kapcsolatos adataid (mikor, mit, mennyiség stb.) és a mindenkori fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adataid (tranzakció azonosító, engedélyszám, összeg stb.) is. Ügyelj rá, hogy titkos kártyaadataidhoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá. Használj olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

  A biztonságról
  Az SSL (Secure Sockets Layer) egy elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. A velünk kapcsolatban álló Bankok rendelkeznek legalább 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a legtöbb Banknak a legalább 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítható az SSL alapú titkosítás. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének közel 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a választott Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek a tranzakciós információk.

  Elfogadott kártyák
  Weboldalunk internetes fizetési rendszere jelenleg a VISA és Mastercard/Maestro bankkártyával, illetőleg a K&H, OTP, MKB Bankok által kibocsátott SZÉP kártyákkal való fizetést teszi lehetővé.

  A fizetésről
  A SZÉP Kártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően ez a SZÉP Kártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti, a Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a szolgáltatás ellenértékével. Amennyiben Te nem kerülsz visszairányításra a fizetőoldalról a weboldalunkra, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Ennek oka többnyire az, hogy amennyiben a Bank fizető oldalán a böngésző "Vissza/Back", illetve a "Frissítés/Refresh" gombjára kattint, vagy bezárja a böngészőt vagy az ablakot mielőtt visszairányításra kerülne a weboldalunkra, a fizetés sikertelennek fog minősülni. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kívánsz tájékozódni, kérünk, vedd fel a kapcsolatot a kártyát kibocsátó Bankkal. Amennyiben nincs elegendő összeg kártyádon a rendelés értékének kifizetéséhez, abban az esetben is sikertelennek fog minősülni a tranzakció.

  A fizetés menete
  A weboldalunkon összeállítod a megrendelésed, melynek összegét kártyás fizetéssel kívánod rendezni.
  Ezt követően átirányítunk a Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez a Bank által kért kártyaadatokat lesz szükséges megadnod. Ezt követően a "Fizetés" gombra kattintva tudod elindítani a fizetési tranzakciót. A fizetést követően átirányítunk a weboldalunkra, ahol a tranzakció eredményéről visszaigazolást kapsz.

 • SZÉP kártyát is elfogadtok?

  Igen, online vásárlás esetén az OTP, a K&H és az MKB által kibocsátott SZÉP kártyával is fizethetsz.

 • Étkezési utalványt is beválthatok?

  Természetesen. Jelenleg a következő utalványokkal rendelhetsz: Ticket Restaurant és Erzsébet-utalvány.

 • Kedvezményes áron rendeltem, mégis le szeretném mondani. Megtehetem?

  Sajnos lemondást kedvezményes árak esetén nem áll módunkban elfogadni.

 • Mi egyebet érdemes tudni a fizetésről?

  Amennyiben területi képviselőinknél rendelsz és náluk fizetsz, arra kérünk, hogy a tárgyhetet megelőző hét péntekéig add le rendelésed és egyenlítsd ki annak ellenértékét. Különféle akcióink és kedvezményeink nem vonhatók össze. Megrendelés lemondását kedvezményes árak esetén nem áll módunkban elfogadni.


Gyakran feltett kérdések

 • Kinéztem a jövő hétre egy kedvenc ételemet. Változhat az étlap?

  Elvétve változhat. A változtatás jogát fenntartjuk.

 • Mit lehet tudni az ételek eltarthatóságáról?

  Az ételek a dobozon jelzett időpontig fogyaszthatók. Ételeinket minőségük megőrzése érdekében elfogyasztásukig - az ételek jellegének megfelelően - hűtőben kell tárolni (+4), majd a zárófólia eltávolítása nélkül mikrohullámú sütőben megmelegíteni. Gyümölcsből, diófélékből készült ételeink nyomokban magot, héjdarabot tartalmazhatnak. Ételeink gluténtartalmú terméket, tejterméket, tojást, dió- és mogyoróféléket, szóját, zellert, halat és tenger gyümölcseit, szezámmagot, mustárt, kén-dioxidot tartalmazó alapanyagot felhasználó üzemben készülnek. Diagnosztizált ételintoleranica, vagy ételallergia esetén ezt mindenképp vedd figyelembe, konzultálj orvosoddal és ételeinket csak saját felelősségedre fogyaszd!

 • Meddig tehetek panaszt?

  Panasztételre 30 napon belül van lehetőséged. További információért olvasd el a panaszkezelési szabályzatunkat!

 • Pont úgy fog kinézni az étel, mint a fényképen?

  A nyomtatott és elektronikus képi anyagaink illusztrációkat is tartalmaznak.

 • Ki az ételek forgalmazója?

  A Mindenmentes Food ételek forgalmazója az Organic Market Kft.

 • Van boltotok, szakácskönyvetek, receptek?

  A Mindenmentes Food egészséges alapanyagokból készült ételek készítésével és házhozszállításával foglalkozik. Boltunk, szakácskönyvünk vagy receptgyűjteményünk nincsen.

Ön termékeket helyezett a kosarába. Biztosan el kívánja hagyni az oldalt?

Megnézem a kosarat